rimpels verdwijnen natuurlijk effect


Over ons


Dokter B. van Kralingen studeerde geneeskunde in Groningen. Ze heeft haar huisarts opleiding in Amsterdam gevolgd aan het AMC, waarbij ze zich specialiseerde in kleine chirurgische ingrepen. Naast de huisartsgeneeskunde was cosmetiek altijd al een hobby. Daarom heeft dokter van Kralingen zich ook hierin gespecialiseerd, waarbij de algemene en chirurgische vooropleiding zeer goed van pas kwam. Ze voert dit uit in haar eigen huisartsenpraktijk. Deze praktijk is gesitueerd op de eerste verdieping van het Gezondheidscentrum Marne. Adres: Marne 130b te Amstelveen.  In Abcoude kunnen mensen ook aan huis worden behandeld. En eens per maand komt ze behandelen in de schoonheidssalon Beauty By Suraya op de Kempenaar 01-54 te Lelystad.


Er worden alleen tijdelijke injectables gebruikt, die gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Bovendien wordt gekozen voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid op lange termijn reeds is bewezen. Alle behandelingen worden met zorg en precisie uitgevoerd. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Zo zal er altijd echte Botox worden gebruikt en geen aanverwanten. De fillers van Theosyal die we gebruiken zijn kwalitatief van zeer hoogwaardig hyaluronzuur en worden ontwikkeld in een speciaal laboratorium. Zwitserland. Er zal uitgebreid met u gesproken worden over uw wensen en de te verwachten resultaten. U bevindt zich in vertrouwde handen.


Dokter van Kralingen is BIG geregistreerd. Het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) is de Nederlandse databank waarin men kan nagaan of een medicus (arts) geregistreerd is. Er worden alleen behandelingen uitgevoerd bij personen vanaf 18 jaar.Dokter